Lijstjes maken

Lijstjes maken, om maar niks en niemand te vergeten. Succes heeft natuurlijk ook een keerzijde…..de administratie. Een politieke partij die door de jaren groeit en successen behaalt, verzamelt nu eenmaal nieuwe enthousiaste mensen om zich heen.
Personen uit verschillende lagen, met verschillende afkomsten, van verschillende geslachten en verschillende leeftijden, maar wel met hetzelfde gevoel. Het gevoel van ‘het zat zijn’ en dan niet de alcoholische versie van zat zijn, maar de emotionele vorm. Een gevoel dat door vele wel beaamd kan worden. Wie is het immers niet meer dan zat?

 

Wat een prachtige mensen hebben zich aangemeld om op onze kandidatenlijst DRP te vertegenwoordigen. Om onderdeel te zijn van nog meer succes. Ik heb heerlijke gesprekken gevoerd, fantastische oplossingen gehoord, strijdvaardigheid gevoeld, maar vooral liefde voor de stad. Passie die je niet onvermoeid laat. Met plezier heb ik die papierberg verwerkt en met trots heb ik onze definitieve lijst bij de gemeente ingeleverd.

Het staat vast! Wij gaan de verkiezingen in met de meest gevarieerde groep enthousiastelingen. Met senior-ondernemers zoals Jood van der Kooij en Chris Nannings. Met de scherpe Menno Jas als fractievoorzitter, Marc van Dijk en Tony van der Kooij ernaast. Met echte ondernemers zoals Jimmy de Lang, Andre Sparta, Joop de Vries, Sjors Bron, Johnny Blokdijk en Menno Otten. Onze huiscartoonist Roniek Laan, onze duurzaamheidsspecialist Danny Verdonk. Ons vrouwelijk trots Laura van Dijk, Saskia Föller, Marloes van Kleef en natuurlijk onze jongste kandidaat en commissielid Nemo van Hout.
Wat heb ik met trots de administratie gedaan. Ik heb er zin in. Ik hoop u ook. Tijd om eens politiek af te rekenen met dat altijd maar hetzelfde en hoe mooi is het om dát te laten zien en te stemmen vanuit realisme.

Edwin Wagner
Bestuursvoorzitter
De Realistische Partij (DRP)